1. Prenesi pomoč na daljavo

2. Alternativna pomoč na daljavo

Multimedijske storitve

Svetovanje pri nakupu televizorja, projektorja

Vam besede in kratice kot so DVB-T, HDMI, 1080p, MPEG4, ipd. ne povedo veliko? Svetujemo vam pri izbiri za vas primernega televizijskega sprejemnika ali projektorja, razložimo vam prednosti in slabosti velikosti, ločljivosti (full HD ali ne…), določene tehnologije (plazma ali LCD) in vas seznanimo z novostmi na trgu.
Odgovorili bomo na vsa vaša vprašanja.

Svetovanje pri nakupu hišnega kina, ozvočenja

Vam besede in kratice kot so oznaka 5.1, DTS, SPDIF, BluRay, subwoofer, ipd. ne povedo veliko? Svetujemo vam pri izbiri za vas primernega hišnega kina ali ozvočenja, razložimo vam, kaj so prednosti in slabosti določenih sistemov in vas seznanimo z novostmi na trgu.
Odgovorili bomo na vsa vaša vprašanja.

Priklop in nastavitev televizorja

Televizor priklopimo in povežemo z vašimi obstoječimi komponentami, optimiramo povezave med njimi, nastavimo TV programe po vaših željah. Razložimo vam osnove uporabe televizorja, menijev, ipd.

Priklop in nastavitev hišnega kina, DVD predvajalnika

Hišni kino povežemo s televizorjem in DVD predvajalnikom, nastavimo optimalno povezavo med njimi, zaženemo testni video in prilagodimo nastavitve po vaših željah. Razložimo vam osnove uporabe hišnega kina,

Priklop zvočnikov in ojačevalca

Zvočnike postavimo na pravilna mesta in jih priklopimo na vaš ojačevalec. Povežemo vaš ojačevalec s televizorjem ali hišnim kinom. Optimiramo nivoje glasnosti, nastavitve sistemov prostorskega zvoka (Dolby Digital, DTS…)

Povezava multimedijskih komponent med seboj

Povežemo različne multimedijske komponente med seboj, po vaših željah in potrebah.